Yes it is Vegan

Enter reservation details

About restaurant

Sokan nem tudják, hogy mit is jelent a veganizmus. Életstílus és filozófia egyben, amelynek követői elutasítják az állati eredetű termékek fogyasztását és használatát. Pont emiatt nem csak az étkezésben, hanem a szórakozásban, a ruházkodásban és a higiéniai termékek választásában is megnyilvánul. A vegánok nem fogyasztanak húst, tojást, tejterméket, ahogy mézet sem, valamint nem vásárolnak állati eredetű - bőrből, gyapjúból, szőrméből vagy selyemből készült - termékeket.

Nyolc éve el sem tudtam képzelni az életem hús nélkül. Ahogy most engem, úgy én is ugrattam a vegetáriánus ismerőseimet. Majd egy orvosi vizsgálat során kiderült, hogy a napi szintű húsfogyasztás nem kedvező számomra. Igyekeztem felhagyni a húst hússal táplálkozással, de meglehetősen szenvedtem. A világot járva egyre több helyen találkoztam a növényi alapokra épülő étrend térhódításával. Majd egy barátom által mutatott dokumentumfilm  hatására döntöttem úgy, hogy nem fogyasztok többé állati eredetű terméket.

A Yes_it_is_vegan a nyolc év pozitív és negatív tapasztalatából született részben azzal a céllal, hogy megmutassam: a vegánok nemcsak köretet esznek.

 

Tags

Date Romantic Youthful Modern Family friendly Dog friendly Terrace Food sensitive Glutenfree Lactose free Vegan Vegetarian Pest District VI

Opening hours

Monday11:00 - 22:00
Tuesday11:00 - 22:00
Wednesday11:30 - 22:00
Thursday11:00 - 22:00
Friday11:00 - 22:00
Saturday11:00 - 22:00
Sunday11:00 - 22:00

Dress code

  • Semi formal
  • Informal
  • Street wear

Spoken language

Magyar, English, Deutsch

Payment options

  • Cash
  • Card
Not rated
Add comment
Log in
previous next

How to get here

Address

1061 Budapest Liszt Ferenc tér 10.

Phone number

+36205575442

Parking details

Környező utcákban

With public transport

Oktogont M2 , pár perc séta

Customer service

Terms of use Contact us FAQ

Yummee

How it works