Yes it is Vegan

Foglalás adatainak megadása

Étterem leírása

Sokan nem tudják, hogy mit is jelent a veganizmus. Életstílus és filozófia egyben, amelynek követői elutasítják az állati eredetű termékek fogyasztását és használatát. Pont emiatt nem csak az étkezésben, hanem a szórakozásban, a ruházkodásban és a higiéniai termékek választásában is megnyilvánul. A vegánok nem fogyasztanak húst, tojást, tejterméket, ahogy mézet sem, valamint nem vásárolnak állati eredetű - bőrből, gyapjúból, szőrméből vagy selyemből készült - termékeket.

Nyolc éve el sem tudtam képzelni az életem hús nélkül. Ahogy most engem, úgy én is ugrattam a vegetáriánus ismerőseimet. Majd egy orvosi vizsgálat során kiderült, hogy a napi szintű húsfogyasztás nem kedvező számomra. Igyekeztem felhagyni a húst hússal táplálkozással, de meglehetősen szenvedtem. A világot járva egyre több helyen találkoztam a növényi alapokra épülő étrend térhódításával. Majd egy barátom által mutatott dokumentumfilm  hatására döntöttem úgy, hogy nem fogyasztok többé állati eredetű terméket.

A Yes_it_is_vegan a nyolc év pozitív és negatív tapasztalatából született részben azzal a céllal, hogy megmutassam: a vegánok nemcsak köretet esznek.

 

Tagek

Randi Romantikus Fiatalos Modern Családbarát Kutyabarát Terasz Ételérzékenyeknek Gluténmentes Laktózmentes Vegán Vegetáriánus Pest VI. kerület

Nyitvatartás

Hétfõ11:00 - 22:00
Kedd11:00 - 22:00
Szerda11:30 - 22:00
Csütörtök11:00 - 22:00
Péntek11:00 - 22:00
Szombat11:00 - 22:00
Vasárnap11:00 - 22:00

Dress code

  • Félhivatalos
  • Informális
  • Utcai öltözék

Beszélt nyelvek

Magyar, English, Deutsch

Fizetési módok

  • Készpénz
  • Kártya
Nincs értékelve
Komment hozzáadása
Bejelentkezés
previous next

Hogyan jutok ide

Cím

1061 Budapest Liszt Ferenc tér 10.

Telefonszám

+36205575442

Parkolási lehetõségek

Környező utcákban

Tömegközlekedéssel

Oktogont M2 , pár perc séta