Vörös Postakocsi

Enter reservation details

About restaurant

Az 1876-ban épült eklektikus, neoreneszánsz épületben egykor a Nemzeti Kávéház működött. Később, 1971-ben nyitotta meg kapuit a Vendéglő a Vörös Postakocsihoz a nagy magyar író Krúdy Gyula emlékére. Az étterem Krúdy híres regényéről kapta a nevét „ A Vörös Postakocsi”. Az étterem a belváros szívében helyezkedik el a Kálvin téri metrómegállótól 2 percre. Az étterem Krúdy termét, a híres magyar író Krúdy Gyula tiszteletére nevezték el, ahol századfordulós milliö várja az idelátogatókat.

Az étterem a tradicionális magyar konyha remekeiből kínál nagyon széles választékot az idelátogatóknak.

Étel választékunkat a libamáj és a magyar ételkülönlegességek köré formáltuk. Szakácsaink rengeteget dolgoztak azon, hogy a libamáj elkészítés minden fajta formáját a maximális szintre emeljék. A libamáj az egyik leghíresebb magyar hungaricum, amelyet legtöbbször zsírjában sütve készítünk el. A legjobb minőségű hizlalt libamáj zsírjában lesütve igazán fejedelmi étel, amelyhez nem kell kommentár. Ételeink között méltó helyet kapott a magyar Mangalica és a Szürkemarha. A halválasztékunkban megtalálhatók a tradicionális magyar halételekből: dunai halászlé, harcsa paprikás, rántott harcsa filé . Összeállítottunk Önöknek különböző extraságokat, mint a Kemencében sült velős csontok, ahol több fajta alapanyag fúziója találkozik.

Mindezek után bátran neveznénk magunkat Libamáj és a magyar étel különlegességek Specialistájának.

borkínálatot Magyarország fő borvidékeinek kiválóságaiból állították össze, több mint 70 féle palackozott borból, aminek a fele pohárban is kapható nagyon kedvező áron.
Átformáltuk és megújítottuk borkínálatunkat, melyben nagy szerepet kaptak a kis hazai kézműves borászatok. A kézműves borászat alapja a gondosan kiválasztott vegyszermentes és a megfelelő szőlő alapanyagok. Ezekben a kis manufakturális borászatokban minden lépést (metszés, szedés, borkészítés) a termelő egyben a főborász végez. Ezek a borok teljesen naturálisak és vegyszermentesek.

A Vörös Postakocsi étterem Sörözője egy lehetőséget ad mindenki számára megkóstolni a híres Magyar Libamáj specialitásokat, Charolais Ribeye Steaket, Borjúpaprikást, Harcsapaprikást, vagy Sertés Oldalast, a friss salátákat összefonódva az igazi magyar világos és barna Dreher és Arany Ászok, cseh Bernard, Pilsner Urquell és Velkopopovický Kozel, német Hofbräu München sör különlegességekkel.

  

Tags

Date Romantic Classic Family friendly Business meeting Live music Terrace Function room Glutenfree Lactose free Hungarian Vegetarian Coffee Steak Pest Birthday

Opening hours

Monday11:00 - 23:30
Tuesday11:00 - 23:30
Wednesday11:00 - 23:30
Thursday11:00 - 23:30
Friday11:00 - 23:30
Saturday11:00 - 23:30
Sunday11:00 - 23:30

Dress code

  • Informal
  • Street wear

Spoken language

Magyar, English, Deutsch

Payment options

  • Cash
  • Card
  • Other official means of payment
5
Add comment
Log in
previous next

How to get here

Address

1092 Budapest, Ráday u. 15

Phone number

+3612176756

Parking details

A környező utcákban kültéren

With public transport

3-as és 4-es Metróval, 47-49-es villamossal a Kálvin tértől 4 perc séta

Customer service

Terms of use Contact us FAQ

Yummee

How it works

Locations

Budapest