SUNNY DINER

Enter reservation details

About restaurant

....egy igazi Dinerben...nem számít hogy honnan jössz...mekkora a bankszámlád..hány éve játszol az életeddel...van e rangod...befutott vagy...vagy bukott angyal...itt senkit sem érdekel a nemi identitásod...vallási nézeted....politikai eszméid....bőröd színe....nemzeti eredeted...menekülő bűnöző vagy....esetleg üldöző rendőr....Superman...vagy Spongya Bob....itt csak TE számítasz úgy ahogy vagy...és mindenki aki veled együtt Diner függő...mert mindenben eltérhettek...de ebben az egyben közös az érzés!!! És ez mindent elsimít...legalábbis amíg kényeztetitek magatokat egy Dinerben!!!! :)....és ez is valamiféle csoda...és megoldás a megbékélésre....még ha átmeneti is......de megpihenni a nagy küzdelmek mellett, mindenkinek kell!!!
DINER LIFESTYLE FOR EWER!!!! :)
FIGYELEM!!! TERMÉKEINK SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT SEM FELELNEK MEG A DIÉTÁS SZERVEZETET KÍMÉLŐ ÉTRENDNEK! NEM ZSÍR-KOLESZTERIN-CUKOR-SÓ-FŰSZER SZEGÉNYEK!! SŐŐŐŐT!!! MINDEN AMI "TILOS", BENNE VAN!!!
VISZONT NEM TARTALMAZ TARTÓSÍTÓT-ÁLLAG MEGŐRZŐT-ÍZ FOKOZÓT-MŰ AROMÁT-ÁLLAG JAVÍTÓT ÉS HASONLÓ PLASZTIK NAPI FOGYASZTÁSBAN MEGSZOKOTT "EGÉSZSÉGES" ELEMEKET!!! ........DE ETTŐL LESZ TÖKÉLETES!!!!!!!
 
 

Tags

Date Romantic Youthful Family friendly Panorama Terrace American Hamburger Mexican Salad Buda District II

Opening hours

Monday11:00 - 22:00
Tuesday11:00 - 22:00
Wednesday11:00 - 22:00
Thursday11:00 - 22:00
Friday11:00 - 22:00
Saturday11:00 - 22:00
Sunday11:00 - 22:00

Dress code

  • Informal
  • Casual
  • Street wear

Spoken language

Magyar, English

Payment options

  • Cash
  • Card
Not rated
Add comment
Log in
previous next

How to get here

Address

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 136.

Phone number

+36209818377

Parking details

Utcán

Customer service

Terms of use Contact us FAQ

Yummee

How it works