A Séf Utcája

Enter reservation details

A 20% KEDVEZMÉNY 15:00 óra után minden italra, a napi ajánlatra, a békebeli lecsókolbászra és a pirított sertés májra érvényes!

About restaurant

Ha a deli, vagy delicatessen szavakat halljuk leginkább a tengerentúli ételbárok jutnak eszünkbe, ahol az aktuális napi meleg étel mellett mindig adnak friss húsos szendvicseket, salátákat. Egy huszonöt éves barátság és többezer közösen elfogyasztott étel köt össze minket ’udvari beszállítónkkal’ Lalival A Séffel, aki hosszú ideje mondogatja, hogy kéne már egy minőségi, polgárpukkasztó, vagány ámde mégis házias deli vagy hentes üzlet a városba, ahol igazán jó házi sültkolbászt lehet enni, a hurka kifordított és zsidó tojáson érkezik, a ránott pacalhoz svédgomba jár és ahol péntekenként sóletet is adnak. A Séf utcájában, autentikus környezetben mindezt meg is valósítjuk. A piacra visszük az ételeket amiket szeretünk és szeretünk újragondolni: a véres hurkát zöldborsópürével, sült almával, a konfitált kacsacombot zsírjában, lilahagymával vagy éppen a lecsót. A piacra, mert szeretjük a hangulatát és mert piacon enni jó. A Séf utcájában olyan ételeket adunk, amiket mindenki ismer egy olyan helyen, ahová mindenki jár. Ezek vagyunk mi : A Séf utcája – Deli a piacon #asefutcaja

Tags

Youthful Modern Family friendly Dog friendly Business meeting Glutenfree Hungarian Parlament Bazilika Pest 4-6-os vonalán 2-es villamos vonalán

Opening hours

Monday11:30 - 16:30
Tuesday11:30 - 17:30
Wednesday11:30 - 17:30
Thursday11:30 - 17:30
Friday11:30 - 17:30
Saturday11:30 - 16:00
SundayClosed

Special feature

Magyar, English

Dress code

  • Informal
  • Street wear

Payment options

  • Cash
  • Card

Special conditions

A 20% KEDVEZMÉNY 15:00 óra után minden italra, a napi ajánlatra, a békebeli lecsókolbászra és a pirított sertés májra érvényes!

Not rated
Add comment
Log in
previous next

How to get here

Address

V. kerület Hold utca 13., Galéria 3.

Phone number

+36703907757

Parking details

A környező utcákban kültéren, vagy a Szabadság téren a mélygarázsban. / Street parking or underground parking lot in Szabadság Square.

With public transport

2-es villamos (tram #2), 4-6-os villamos (tram #4 & 6), 3-as metró (metro line 3),

Customer service

Terms of use Contact us FAQ

Yummee

How it works

Locations

Budapest